Marie-Alice Storimans

Ik ben gevormd en gekneed door het leven en word voortgedreven door een verlangen mijn inbreng en liefde in te zetten om de wereld mooier te kleuren. Ik ga uit van overvloed, genoeg voor iedereen en delen.   

Het leven op zich ervaar ik als goed, vol van betekenis en ongekende mogelijkheden. Het doet er toe dat ik er ben, het doet er toe dat jij er bent.    

Achtergrond: HBO Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid Bc., alsmede 3 jarige HBO Zingeving & Spiritualiteit. Ik ben Touch of Matrix Therapeut opgeleid door Gunther de Jong en Lifecoach.
Breed geschoold op gebied van intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk en bewustwording door onder meer Reikimasterschap, Holistic Pulsing, Een Cursus in Wonderen, Attitudinal Healing, Sanjeevini, MIR-methode, Spiritual Response therapy en Familieopstellingen.
Onder meer gewerkt als Hoofd Personeelszaken Politieverbindingsdienst, Personeelsfunctionaris bij een oliemaatschappij en in eigen bedrijf en praktijk. Ervaring als vrijwilligster binnen Hospice, Humanitas en Tbs-kliniek.

Ik hou van mensen, levensverhalen, dansen, muziek, wandelen, schrijven, stilte en organiseren. Ik heb een ruime kijk op- en ervaring met ingewikkelde familieverbanden. Ik ben sensitief en werk veelal intuïtief daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op gebied van 'hidden twin',
Mijn specialiteit is energetisch werken, luisteren, verbindingen maken en mensen erbij betrekken die aan de zijlijn staan.
Ik werk op vrijwillige basis bij Stichting Zin in Utrecht van waaruit ik clienten bezoek, die levensvragen hebben.

Ik werk binnen Heeljebewustzijn als Touch of Matrix Therapeut, geef lifecoachsessies en individuele begeleiding bij levensvragen. Ik hou van simpele en kortdurende trajecten waarbij op een lichte manier optimaal resultaat behaald kan worden door het oude en ongewenste te verwijderen en nieuwe patronen en informatie te integreren.
De client doet het werk en zet de stappen, ik functioneer als een soort vroedvrouw in dit proces.
"Hij die een reden tot leven heeft kan vrijwel alle levensomstandigheden verdragen"
F. Nietzsche