Wandelcoaching

Als loopbaancoach, CMI gecertificeerd, coach ik clienten binnenshuis.   Als wandelcoach, TRIA gecertificeerd, betrek ik de mogelijkheden van de natuur bij het coachen. Dat kan zowel in het bos als in de stad. De natuur beschikt over veel aanknopingspunten die met jouw vraag te maken hebben. De natuur is een geweldige spiegel voor wat in jouw leeft.

Wandelend gaan we met elkaar in gesprek. En soms is het stil. We kijken naar jouw vraag en gaan op zoek naar antwoorden die daarbij passen. Wandelen zet je letterlijk in beweging. De natuur helpt je om zaken in een breder perspectief te zien en geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is daardoor gemakkelijker te luisteren naar je innerlijke stem.

Tijdens de wandelingen maak ik gebruik van werkvormen, die met jouw vraag te maken hebben. Geen vaststaande werkvormen maar ontstaan tijdens het wandelen. De natuur heeft zijn eigen symboliek. We staan daar ook letterlijk bij stil. Een omgevallen boom kan symbool staan voor de belemmeringen die je tegenkomt om dat, wat je wilt, te verwezenlijken. Een kruispunt kan wijzen op een te maken keuze. Welke weg kies je?  Zo zijn er vele wegwijzers.

Wandelcoaching is geschikt voor vele vragen. Een sessie duurt maximaal 90 minuten en vindt plaats in Utrecht of directe omgeving.

Als kennismaking bied ik de mogelijkheid om voor 30 euro een eerste 1 uur durende wandelcoachsessie te ervaren. Na deze sessie beslis je of je met mij een coachingstraject in wilt gaan.  Bij een traject ga ik uit van drie wandelingen waarna we met elkaar de balans opmaken.

Mail voor vragen of het maken van een afspraak naar