Touch of Matrix


Aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten

https://www.catcollectief.nl/

Een eenvoudige bewustzijnsmethode, welke naast reguliere behandelingen ter ondersteuning ingezet kan worden om een optimale gezondheid en persoonlijke doelen te bereiken en belemmeringen op te lossen.

Gebaseerd op de kwantumfysica, waarin er wordt uitgegaan dat álles bestaat uit licht en informatie en dat alles verbonden is met alles.

In ieder individu ligt persoonlijke informatie opgeslagen en meer. Denk aan jouw, al dan niet bewuste, individuele informatie met alle gebeurtenissen, blokkades, trauma’s, impact van wat er gedurende je leven tegen jou gezegd is, mooie en slechte ervaringen, scholing, ontwikkeling, verlangens, familiegeschiedenis wellicht geheimen, prenatale ervaringen, erfelijke ziektes, etc.

De Touch of Matrixmethode gebruiken is te vergelijken met het resetten en updaten van een computer, waarbij jijzelf als de harde schijf van de computer voor te stellen bent. Al jouw ervaringen, contacten en gebeurtenissen zijn de afzonderlijke programma's.

Een computer bevat een instellingsprogramma, er zijn programma’s gedownload, er is gesurfd op het internet en de harde schijf is volgeraakt met veel informatie zowel verouderde als recente en zowel negatief als positief. De computer is vertraagd, loopt wellicht vast en ook virussen kunnen binnengekomen zijn. Tijd voor het verwijderen van oude programma's en een update installeren.

Oude en negatieve programma’s op jouw harde schijf worden blijvend verwijderd! Daarna wordt jouw harde schijf opnieuw opgeladen met de juiste, positieve en bruikbare informatie om jouw gestelde doelen en het door jou gewenste resultaat te bereiken.

We richten ons niet op de klacht, 'dat is wat het is'. We richten ons op hetgeen je positief en blijvend wilt bereiken. Daar gaat de energie naar toe. Een bekende uitdrukking luidt: ‘alles wat je aandacht geeft groeit’.

Er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hoe zou het zijn als jij het leven zou leven dat volledig bij jou past en dat je dat in een voor jou optimale gezondheid en met plezier zou leven? Hoe zou het zijn als je 100% definitief afrekent met alles wat je nog dwars zit vanuit jouw verleden? Hoe zou het zijn als je vrij zou zijn om .... vul maar in.

De Touch of Matrixmethode is ontwikkeld door Günther de Jong.

Als je aan de slag wilt is de 1e afspraak aan de hand van een ingevuld intakeformulier. In een intakegesprek van ca. 45 minuten wordt alles doorgesproken en maak je kennis met Touch of Matrix. Daarna worden afspraken gemaakt voor de sessies.

Ervaring leert dat het afspreken van drie sessies het meest effectief is en tot blijvend resultaat kan leiden. Een week na de eerste afspraak volgt een tweede en een maand later de derde. Ook een enkele sessie is uiteraard mogelijk en kan veel resultaat hebben.

Mocht je interesse hebben bel of mail voor nadere informatie of het maken van een afspraak.