TOUCH OF MATRIX

De Touch of Matrixmethode gebruiken is positief werken met kwantum fysica. Te vergelijken met het resetten en updaten van een computer.

We worden geboren met uniek DNA met onze erfelijke eigenschappen, onze eigenheid en met een levensopdracht. Er worden ieder moment programma’s gedownload. Dit begint al bij de conceptie, in de baarmoeder, tijdens bevaling, familiegeschiedenis, omgeving, eerste levensjaren en verder waardoor de harde schijf vol en belast kan zijn geraakt. De computer, het persoonlijke systeem geeft problemen in de vorm van overprikkeldheid, stress, depressie, ziekte, een mankement of anderszins.

Tijd voor het verwijderen van oude programma's en een nieuwe update installeren. Zo simpel kan het gaan.

Oude en negatieve programma’s op de harde schijf worden verwijderd en de harde schijf opnieuw opgeladen met de juiste, positieve en bruikbare informatie om gestelde doelen en het gewenste resultaat te bereiken. Het streven hierbij is om oude informatie grondig en blijvend te verwijderen.

Het gehele proces vindt plaats in de leegte van het kwantumveld. Met weinig woorden en buiten de ratio om. Bij daglicht, zeer geaard en bewust. En jij bent degene, die jezelf geneest met ondersteuning van de Touch of Matrixbehandelaar.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Touch of Matrix richt zich niet op de klacht, 'dat is wat het is' maar op het gewenste resultaat. Er wordt gewerkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Het unieke van Touch of Matrix is dat de oude lasten verwijderd worden. Na die verwijdering ontstaat er plek voor positieve invulling met nieuwe informatie.

Hoe zou het zijn als jij het leven zou leven dat volledig bij jou past en dat je dat doet met een voor jou optimale gezondheid en met plezier? Hoe zou het zijn als je definitief afrekent met alle lasten die je nog draagt vanuit jouw verleden? Hoe zou het zijn dat jouw kwaliteit van leven verhoogd kan worden ondanks ongemakken of beperkingen die er zijn?

De Touch of Matrixmethode is ontwikkeld door Günther de Jong.

Als je aan de slag wilt is de eerste afspraak aan de hand van een intakeformulier. In een intakegesprek wordt alles doorgesproken en maak je kennis met Touch of Matrix. Aansluitend kan een eerste sessie plaats vinden. Sessies duren ongeveer 60 minuten. Na een sessie is het raadzaam om wat vrije uren voor jezelf in te plannen.

Ervaring leert dat het afspreken van drie sessies het meest effectief is en tot blijvend resultaat kan leiden. Een week na de eerste afspraak volgt een tweede en een maand later de derde.

Mocht je interesse hebben of vragen bel of mail voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

https://www.touchofmatrix.nl  Aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten https://www.catcollectief.nl/