TOUCH OF MATRIX

De Touch of Matrixmethode gebruiken is werken met kwantum fysica. Te vergelijken met het resetten en updaten van een computer, waarbij jijzelf als de harde schijf van de computer voor te stellen bent. Al jouw ervaringen, contacten en gebeurtenissen zijn de afzonderlijke programma's.

Een computer bevat een instellingsprogramma, er zijn programma’s gedownload, er is gesurfd op het internet en de harde schijf is volgeraakt met veel informatie zowel verouderde als recente en zowel negatief als positief. De computer is vertraagd, loopt wellicht vast en ook virussen kunnen binnengekomen zijn. Tijd voor het verwijderen van oude programma's en een update installeren.

Oude en negatieve programma’s op jouw harde schijf worden blijvend verwijderd! Daarna wordt jouw harde schijf opnieuw opgeladen met de juiste, positieve en bruikbare informatie om jouw gestelde doelen en het door jou gewenste resultaat te bereiken.

Touch of Matrix richt zich niet op de klacht, 'dat is wat het is'. Focus ligt op hetgeen je positief en blijvend wilt bereiken. Daar gaat de energie naar toe. Een bekende uitdrukking luidt: ‘alles wat je aandacht geeft groeit’.

Er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hoe zou het zijn als jij het leven zou leven dat volledig bij jou past en dat je dat in een voor jou optimale gezondheid en met plezier zou leven? Hoe zou het zijn als je 100% definitief afrekent met alles wat je nog dwars zit vanuit jouw verleden? Hoe zou het zijn als je vrij zou zijn om .... vul maar in.

De Touch of Matrixmethode is ontwikkeld door Günther de Jong.

Als je aan de slag wilt is de 1e afspraak aan de hand van een ingevuld intakeformulier. In een intakegesprek van ca. 45 minuten wordt alles doorgesproken en maak je kennis met Touch of Matrix. Aansluitend kan een 1e sessie plaats vinden. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten.

Ervaring leert dat het afspreken van drie sessies het meest effectief is en tot blijvend resultaat kan leiden. Een week na de eerste afspraak volgt een tweede en een maand later de derde. Een enkele sessie of afstandsbehandeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Mocht je interesse hebben bel of mail voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

https://www.touchofmatrix.nl  Aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten https://www.catcollectief.nl/