Marie-Alice Storimans


               Ik ben gevormd en gekneed door het leven en word voortgedreven door een verlangen mijn inbreng en liefde in te zetten om de wereld mooier te kleuren.  Ik ga uit  van overvloed, genoeg voor iedereen en  delen.     

Het leven op zich ervaar ik als  goed en  vol van betekenis, ongekende mogelijkheden en  synchroniciteit.  Het doet er toe dat ik er ben, het doet er toe dat jij er bent.      

Praktische achtergrond: lifecoachprofessional opgeleid door Marcel Sanders, lid van Beroepsvereniging LCPG  
HBO Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid Bc. en 3  jarige HBO Zingeving & Spiritualiteit.  Breed geschoold op gebied van intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk en bewustwording door onder meer Reikimasterschap, Holistic Pulsing,  Een  Cursus in Wonderen en Familieopstellingen. Onder meer gewerkt als Hoofd Personeelszaken Politieverbindingsdienst en in eigen bedrijf en praktijk.  Ervaring als vrijwilligster binnen Hospice, Humanitas en  Tbs-kliniek.

Ik hou van mensen, levensverhalen, dansen, muziek, wandelen, schrijven, stilte en organiseren. Ik heb een ruime kijk op- en ervaring met ingewikkelde familieverbanden. Ik ben sensitief en werk veelal intuïtief.
Mijn specialiteit is energetisch werken, luisteren, verbindingen maken en mensen erbij betrekken die aan de zijlijn staan. 

Ik geef lifecoachsessies  en  individuele begeleiding bij levensvragen.
Eind mei rond ik de opleiding voor Touch of Matrix therapeut bij Günther de Jong af.   Informatie over de methode: www.touchofmatrix.nl/de-methode.html


Onderstaand een  filmportret van mij,  welk gemaakt is in opdracht van Architectuurcentrum Aorta.
"Hij die een reden tot leven heeft kan vrijwel alle levensomstandigheden verdragen"
F. Nietzsche