Touch of Matrix   

Touch of Matrix is een eenvoudige bewustzijnsmethode, welke naast reguliere behandelingen ter ondersteuning ingezet kan worden om een optimale gezondheid te bereiken. Daarnaast inzetbaar om persoonlijke doelen te bereiken en belemmeringen op te lossen.

De methode is gebaseerd op de kwantumfysica, waarin er wordt uitgegaan dat álles bestaat uit licht en informatie en dat alles verbonden is met alles.

In ieder individu ligt persoonlijke informatie opgeslagen maar ook andere informatie. Denk aan jouw, al dan niet bewuste, persoonlijke identieke informatie vanuit verleden, heden en toekomst met alle gebeurtenissen, blokkades, trauma’s, impact van wat er gedurende je leven tegen jou gezegd is, mooie en slechte ervaringen, scholing, ontwikkeling, verlangens, familiegeschiedenis wellicht geheimen, prenatale ervaringen, etc.

De Touch of Matrixmethode wordt wel voorgesteld als het resetten en updaten van een computer, waarbij jijzelf als de harde schijf van de computer voor te stellen bent. En al jouw ervaringen, contacten en gebeurtenissen als afzonderlijke programma's.

Een computer bevat een instellingsprogramma, daarnaast zijn er programma’s gedownload, is er gesurft op het internet en is de harde schijf volgeraakt met veel informatie zowel verouderde als recente en zowel negatief als positief. De computer is vertraagd, loopt wellicht vast en ook virussen kunnen binnengekomen zijn. Tijd voor verwijderen van oude programma's en een update.

Bij Touch of Matrix worden oude en negatieve programma’s op jouw harde schijf verwijderd! Daarna wordt jouw harde schijf opnieuw opgeladen met de juiste, positieve en bruikbare informatie om jouw gestelde doelen en het door jou gewenste resultaat te bereiken.

We richten ons niet op de klacht, 'dat is wat het is'. We richten ons op hetgeen je positief wilt bereiken en dat blijvend. Daar gaat de energie naar toe. Misschien ken je de uitdrukking wel ‘alles wat je aandacht geeft groeit’ ?

Er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hoe zou het zijn als jij het leven zou leven dat volledig bij jou past en dat je dat in een voor jou optimale gezondheid en met plezier zou leven?

De Touch of Matrixmethodeis ontwikkeld door Günther de Jong.

Mocht je interesse hebben bel of mail voor nadere informatie of het maken van een afspraak.  De procedure werkt dan als volgt de 1e afspraak is aan de hand van een ingevuld intakeformulier. In een intakegesprek van max. 1 uur wordt alles doorgesproken en maak je kennis met Touch of Matrix. Daarna worden afspraken gemaakt voor de sessies.

Ervaring leert dat het afspreken van 3 sessies het meest effectief is en tot blijvend resultaat zal leiden.